مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش میزان خسارت توسط متضرر

من تصادفی داشتم که مقصر بودم، بیمه سیار مبلغ خسارت را تعیین کرد و من حاضر به پرداخت شدم ولی قبول نکردند و مبلغ بیشتری خواستند ... پلیس گفت باید شورای حل اختلاف بررسی کند کروکی هم نکشید. شخص مدارک ماشین را به من نمیدهد. من المثنی تهیه کردم ... امکان دارد بتواند روی پلاک من شکایتی بگذارد؟

پاسخ ها :

عدم پذیرش میزان خسارت تصادف توسط متضرر خسارت تصادف شکایت از پلاک خودرو مقصر تصادف خسارت