مشاوره حقوقی رایگان - مدرک فوق لیسانس در طرح طبقه بندی مشاغل

با سلام
من در یک شرکت دولتی مشغول به کار هستم طرح طبقه بندی مشاغل به تازگی در شرکت ما اجرا شده من در جایگاه کارشناس نرم افزار 15 ساله سابقه کار دارم ولی مدرک تحصیلی من فوق لیسانس نرم افزار است آیا بابت مدرک فوق لیسانس من شرکت باید مبلغی به حقوق من اضافه کند؟

پاسخ ها :

حقوق در طرح طبقه بندی مشاغل طرح طبقه بندی مشاغل طبقه بندی شغلی