مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

باسلام احتراما اينجانب بيش از يكسال پيگير برقراری مستمری هستم قبل از فوت مادرم كه مستمری بگير پدرم هست و بعد از نامنويسی به علت افزايش حقوقی كه سازمان تأمين اجتماعي به علت خطای سيستم وعدم توجه به آن واريز كرده بودند و اين موضوع را من نميدونستم باعث شد كه آن سازمان با سنگ اندازی و كاغذبازی از پرداخت مستمری اينجانب خودداری كنند و با وجوديكه نامه نگاری های متفاوتی به اداره كل زدم متأسفانه جواب نگرفتم و منو جريمه كردند و تاكنون هيچگونه حقوقی دريافت نكردم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام سئوالتان را بیان نکردید فقط فرمودید یک سال هست که باید مستمری می گرفتید که به شما پرداخت نشده