مشاوره حقوقی رایگان - برای داوری که در مقام رفع ابهام متن رای را تغییر میدهد چگونه و با چه عنوانی باید شکایت کرد

باتشکر از عوامل سایت، به استحضار میرساند؛ داور پس از صدور رای خود در زمان اجرا پس از درخواست رفع ابهام قاضی اجرا متن رای که انجام 4 مورد مشخص بدون هرگونه پیش شرط بوده را دستخوش تغییر مینماید و آن 4 مورد را تبدیل به 2 مورد و انجام این دو مورد را منوط به پرداخت وجهی مشخص از سوی محکوم له به نفع محکوم علیه مینماید
لذا از آنجاییکه داور خلاف قانون عمل کرده و قاضی اجرا پاسخ رفع ابهام وی را پذیرفته است از آنجاییکه محکوم له 2 مورد از رای اصلی را از دست داده و برای انجام دو مورد دیگر مبلغی را در وجه محکوم علیه پرداخت کرده است یعنی دچار ضرر شده است برای همین چگونه و با چه درخواستی از محکمه باید ضمن تنبیه داور خسارت وارده را اخذ کرد.

پاسخ ها :

یک وکیل

متضرر از رأی داور می‌بایست دادخواست ابطال رای داور بدلیل عدول داور از اصل انصاف در داوری در همان مجتمع قضایی مرجع اجرای رای داوری بانضمام مطالبه کلیه ی خسارات قانونی وارده با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری در این خصوص و همچنین برای جبران خساراتی که بطور مستقیم ناشی از محدودیت 4 مورد به 2 مورد احصاء شده در رای داوری باستناد مفاد ماده یک قانون مسئولیت مدنی علیه شخص داور بعنوان یکی از خواندگان دعوی ابطال رای داوری تقدیم و مطرح نماید. ضمناً جهت رفع هرگونه ابهام یا سؤالی در این خصوص میتوانید با همراه اینجانب تماس حاصل نمایید.