مشاوره حقوقی رایگان - جعل

باسلام معامله ای دربنگاه املاک صورت گرفته بود که 6 واحدمسکونی از خانمی خریدم و یکی از واحدهارو خود مشاور املاکی که از بستگان میباشد از من خریده بود که پول معامله اشو تماما پرداخت نکرد و 7 میلیون از پول پیشش موند که نه چکی و ن سفته ای ازش نگرفتم الان که مابقی طلب و ازش میخوام دست برده تو قولنامه و متراژ ساختمون و عوض کرده یعنی 50 مترو 54 متر کرده و مدعی شده که من سرش کلاه گذاشتم درصورتی خودش معامله رو انجام داده و با علم و اگاهی بنگاه دار خریدم الان مابقی پولمو نمیده شکایت جعل مطرح کردم که دست برده توی قولنامه و متراژها رو عوض کرده اما بازپرس منع تعقیب صادر کرده و گفته خواسته شما مطالبه طلب و تغییر متراژ حقوقی باید مطرح شه لطفا راهنمایی ام کنین چیکار باید کنم

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

شما میتوانید دعوی مطالبه الباقی ثمن را مطرح کنید وحق شما در بحث جعل حقوقی پا برجاست

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ایا سند مورد ادعای جعل جهت اثبات ادعای شما به کارشناس خط ارجاع شد ، از تاریخ چعل در سند چه مدت میگذرد ، اگر حقتان تضییع شده میتوانید به قرار مستند و مستدل اعتراض کنید