مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

باسلام بنده مدت دوسال نامزد بودم حال بعد از دوسال نامزدی و عقد دائم که داشتم بنا به دلایلی مهریه خودمو به اجرا گذاشتم که بعد از یک سال با اعسار مواجه شدم ولی ایشان دوباره استرداد طلا کرده و 28 این ماه به شورای حل اختلاف دعوت شدیم و پدر بنده چون وضعیت معشیتی درستی نداشت مجبور شد همان اول طلاها را فروخته خرج دکتر من کنند ایا ایشون میتوانند استرداد طلا کنند یا خیر ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام طلاهای هدیه در دوران عقد عنوان هبه دارد و اگر عین ان موجود نباشد امکان رجوع و استرداد وجود ندارد