مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران ؟؟؟؟؟

این متنی از اظهار نظر شورای نگهبان می باشد مورخ 14 آبان 1399
(((در طرح استفساریه تبصره (1) بند «ذ» ماده 87 قانون برنامه پنج ‌ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران که عنوان آن به «طرح استفساریه بند «و» ماده 44 قانون برنامه پنج ‌ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران» اصلاح شده بود و در این جلسه مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت، دولت موظف است افراد مشمول ماده 21 قانون جامع ایثارگران مصوب 1386/4/3 و اصلاحات والحاقات بعدی آن که در زمان حاکمیت برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران مصوب 1389/10/25به صورتی غیر از استخدام رسمی به کارگیری شده‌اند را بر اساس شرایط مندرج در بند «و» ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه و اصلاحات بعدی آن به صورت رسمی استخدام نماید.
نکته‌ای که در این خصوص وجود دارد و در جلسه نیز طرح شد، اینکه این مصوبه، توسعه قانون نیست بلکه استفساریه‌ای در جهت اجرای قانون در ظرف زمانی خودش است یعنی با عنایت به اینکه بر اساس قانون، دستگاه‌ها تا انتهای سال 1395 مکلف به اجرای قانون در مورد این مشمولین بوده‌اند، لذا الان باید قانون را در خصوص آن‌ها اجرا نمایند. البته در این مدت، پیام‌های زیادی از طرف جامعه ایثارگران در این مورد دریافت کردیم که چرا قانون افرادی که پس از سال 1395 نیز چنین وضعیت مشابهی دارند را در بر نمی‌گیرد که پاسخ آن‌ها این است که تفسیر بیان مراد قانون‌گذار است و طبیعتا تفسیر قانون برنامه پنج‌ساله پنجم توسعه در محدوده زمانی همین قانون اعتبار دارد و چنانچه قانون‌گذار قصد توسعه احکام این قانون را به خارج از این محدوده داشته باشد، باید به جای تفسیر، دست به یک قانون‌گذاری جدید بزند.))
با توجه به اینکه من در سال 99 به صورت قرارداد معین از طریق آزمون استخدام شده ام آیا تبدیل وضعیت ما انجام می شود؟؟؟؟
اینم بند ذ ماده 87 قانون پنج ساله ششم توسعه 1396-1400
ذ- ماده (21) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران به شرح زیر اصلاح می‌شود.

عبارت «اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، شرکتی» بعد از عبارت «تأمین نیروهای مورد نیاز خود را» اضافه می‌شود.

تبصره 1- وضعیت استخدامی مشمولان این ماده حداکثر پس از سه ماه رسمی‌قطعی می‌گردد.

تبصره 2- والدین، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و آزادگان و رزمندگان با حداقل شش‌ماه سابقه حضور در جبهه، شاغل در کلیه دستگاههای مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران و مؤسسات تابعه آنها و شرکتهای عمومی و دولتی، در صورت تنزل از پست سازمانی بالاتر، مشروط به عدم محکومیت آنها بر اساس آراء مراجع قضائی یا اداری به تنزل پست، از کلیه حقوق و مزایای همان پست سازمانی یا همتراز شغل و پست قبلی برخوردار می‌شوند.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حتما مراجعه کنید زیرا در مرتبه اول با تعهد مشکل حل میشود اما در صورت عدم مراجعه حتما ماشین توقیف میشود