مشاوره حقوقی رایگان - ندادن رهن

با سلام بنده در سال 94خواستم خانه ای را خریداری کنم به قیمت 55 میلیون یه خانه کوچک در پایین شهر 50 تومن دادم ولی صاحب خانه به من نه قرارداد نامه داد نه سند 2 سالی همین جوری بازیم داد تا بالاخره گفت باید 20 میلیون دیگه بپردازم خانه را به نامم کند من نپذیرفنم و پولمو خواستم که گفت پول ندارد باید صبر کنم خانه را بفروشد با پا در میونی بزرگان راضی شد قرارداد رهن کامل یک ساله به من بدهد با رهن 50 میلیون که خانه برای 10 میلیون هم گران هست الان با وجودی که یک سال گذشته ودیعه 50 میلیونی منو نمیده شکایت کردم
از شما خواهشمندم بفرمایید چگونه میتوانم پولمو از ایشون بگیرم و از همه مهمتر چه مدت طول میکشد به پولم برسم؟ متشکرم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام شکایت کنید همان خانه را از بابت طلبتان توقیف و مزایده کنید و پولتان را بردارید یا خانه را تملّک کنید .
البته 6ماهی زمان می برد

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

اگر قزدار اجاره دلری
خا نه را خآ لی کن
کلید را تحو یل شورای
حل اختلاف بده
دادخواست مطا لبه
پول بدادگا ه با تا مین
خواسته بده
09121195474 تماس
بگیر