مشاوره حقوقی رایگان - درمورد دزدی از منزل

از منزل اینجانم مقداری طلا دزدیده شده که متاسفانه موقع که فهمیدم لای تشک گذاشته بودم همه را ریختم فک کردم افتاده وسط لحاف ها پیدا نکردم. زنگ زدم آگاهی اومد و گفت همه چی را قاطی کردین. خودش هم اصلا نه جا به هم‌ خورده نه قفل شکسته. من به همسایه های طبقه بالا مظنون هستم
از اگاهی هم الکی از اونا پرسیدن شغلتون چیه و کی میرین و کی میاین. دیگه هیچ. من اکثرا خونه نیستم اونا میدونن که من زیاد خونه نیستم منتهی سه طبقه بالاتر از من هستن
نمیدونم از کدوم شاکی باشم از پله ها هم یه سرنخ پیدا کردم. ولی چون سه تا طبقه است نمیدونم کدومه. چکار میشه کرد؟
.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

به هرکدام از واحد ها مظنون هستید میتوانید علیه آن طرح دعوا کنید