مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت طلاق در شناسنامه زوج

سلام خسته نباشید
اینجانب به همسر خود شش ماه پیش وکالت در حق طلاق دادم. با بذل مهریه ایشان هم 20 روز پیش عملی کرد قضیه رو و رفت و طلاق از نوع خلعی از اینجانب گرفت و در شناسنامه ایشان ثبت شد ولی من برای ثبت در شناسنامه خود مراجعه نکردم. ایشان هم هنوز اصراری به این قضیه ندارد. آیا می شود عدم مراجعه من به دفترخانه باعث شود مدت ثبت طلاق منقضی شود یا من مجبور به رفتن به فترخانه و ثبت در شناسنامه می شود .. چون ایشان با اینکه جدا شده و ضمنا یک فرزند هم داریم گهگداری به هم تماس می گیریم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر صیغه طلاق جاری شده که مشکلی نیست ولی هرچه سریعتر اقدام کنید بهتر است