مشاوره حقوقی رایگان - انفصال موقت

با سلام و عرض ادب
بنده کارمند دولت هستم متاسفانه به خاطر مسایل شخصی با یه بنده خدا تو اداره برام پرونده درست کردن و حدود پنج ماه از ساعات ورود و خروج تایمکس ام را پاک کردن و هیات تخلفات هم بنده را محکوم به غیبت کرده و چون خودم کارگزینی هستم حرفم را نپذیرفتند البته مطمین هستم به خاطر اختلاف با یک نفر تو اداره و بودن اقوام اون شخص تو هیات این کارو باهام کردن و جالب هست من یکساعت هم غیبت نکردم. کلی مستندات ارایه کردم از پرینت اتوماسیون و ...حتی جالبه اداره هم قبول داره من عملکرد مطلوبی دارم و شدیداً بهم نیاز دارن و حتی تو اون شش ماه دوتا تشویقی دارم و.... ولی درکمال تعجب منو به یکسال انفصال محکوم کردن و با رابطه بازی تو هیات تجدید نظر هم رای را تایید کردن .الان به دیوان شکایت کردم ودرخواست دستور موقت کردم. دو تا بچه دارم و همیشه نون حلال خوردم .هیچ کس را ندارم کمک بهم بکنه. نمی‌دونم چکار کنم. به نظرتون دستور موقت برام صادر میشه یا چطور میشه رای این از خدا بی خبرها را برگردونید. آینده و آبروم را به راحتی بردن. مرسی

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام مسیر درستی را طی کردید انشاالله در دیوان عدالت اداری رای بگیرید