مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام من از همسایه بخاطر اینکه پارکینگ نداشت شکایت کردم و در شعبه اول بازپرسی و برام پیام اومد قرار نهایی بخاطر اختلاف نظر به دادگاه ارسال شد یعنی چی؟؟دادگاه حرف بازپرس میگیره که قرار جلب دادرسی گذاشت یا جانشین دادستان که گفت جرمی اتفاق نیفتاد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بیشتر نظر دادستان را تایید میکنند

پرسشگر :

من سندبه بازپرسی دادم که درآن سندقیدشده پارکینگ ندارد واستعلام ازاداره اسنادکه برای بازپرسی فرستادن که پارکینگ ندارد وگزارش ماموران کلانتری در4دوره که نوشتن ایجادمزاحمت میکندوپارکینگ ندارداماجای پارگینگ ماپارک میکردحال بازپرس درقرارنهایی قرارجلب دادرسی گذاشت امادادیار اظهارنظرمیگه جرمی صورت نگرفت ایاایجادمزاحمت نبود پس دادیارچه چیزی راجرم میداند حتمابایدقتلی صورت بگیرد

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما عنوان مجرمانه ندارد و بایستی حقوقی پیگیری شود نظر دادستان صائب است