مشاوره حقوقی رایگان - کمک

با سلام و احترام خدمت همه عزیزان بنده در تاریخ95/1/7 با خانمم عقد کردم از همون ابتدا مشکلات فراوان داشتیم که بعضا با پادرمیانی بزرگان حل میشد حتی در دوران عقد میخواستیم از هم جدا بشیم که متاسفانه نشدیم و به دلیل اختلافات هنوز ثبت محضری هم نکردیم و به قول بزرگان گفتن اگه ازدواج کنین همه چی حل میشه در مورخه 96/5/3 ازدواج کردیم که خانم به بهانه های مختلف بدون اجازه من در تاریخ 96/5/14 اقدام به ترک منزل نمود و به منزل مادرش بازگشت چند بار با پادرمیانی بزرگان به منزل رجعت ننمود تا اینکه ازدستم به دادیاری به چهاردلیل شکایت کرد:
1.عدم ثبت واقعه ازدواج که بنده دو مرتبه آزمایشات انجام دادم ولی ایشون نیومد محضر چندبار به مادرش و وکیلش گفتم که بازم نیومد.
2.دزدین کادوهای عروسی کذب محض
3.ضرب و شتم کذب محض
4.ترک نفقه
آخرین دادگامون برا 26 اردیبهشت 97 بود که قاضی گفت برین ثبت واقعه انجام بدین و برا بقیه موارد هم سوگند دروغ خورد از اون تاریخ تا به الان چند دفعه به مادرش گفتم بیاد برا ثبت به وکیلش گفتم و به خودش گفتم تا اینکه بهم گفت حالا وقت هست و اینکه دوست ندارم اسمت بیاد تو شناسنامم تا اینکه اختلافات شدید شد تو این مدت و بنده از طریق دفاتر خدمات قضایی در تاریخ 97/5/14 براش اظهارنامه فرستادم که ظرف مدت 48 ساعت بیاد به محضر برای ثبت واقعه ازدواج که بازم ایشون همکاری نکرد و مجدد بنده صبح تاریخ 97/5/18 براش اظهارنامه تمکین فرستادم که ظرف مدت 72 ساعت برگرده سر خونه زندگیش که تا به الان هیچ خبری نشده ازش و جالب اینکه عصر روز 97/5/18 برام ابلاغیه آمده از طرف دادگاه که برم مراجعه حضوری بازپرسی دادگاه در تاریخ 97/6/17 والا من موندم دیگه باید چکار کنم ببخشید که خیلی طولانی شد ولی خواهش میکنم جوابمو کامل بدین و منو راهنمایی کنین من الان دقیقا باید چکار کنم از طرفی اصلا دیگه دوست ندارم با خانم ادامه بدم بخاطر تمام تهمت ها و دروغهایی که برام گفته بازم ممنون.

پاسخ ها :

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام شما کار خوبی انجام دادين که اظهارنامه برای خانمتون ارسال کردین ضمن اینکه بایستی دادخواست الزام به تمکین بدین ودرخصوص عدم ادامه بنظر ميرسه باهمسرتون توافق کنید برای طلاق توافقی

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام همسزتان قصد ناسازگاری دارد بهمین علت بهانه تراشی میکند صبور باشید در دام های که برای گرفتن امتیاز از شما میتند نیفتید بهتر است با وکیل دادگستری به دادسرا بروید ،