مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام.
من کارمند دولت هستم با بیست و چند سال سابقه کار. به خاطر کاری که داشتم با باند مافیایی در افتادم. چون اون ها نفوذ داشتن به واسطه مسئولین اداره، یک پرونده برای من درست کردن و فرستادن دادسرا و اداره های مختلف. اما در زمان بازپرسی، به دلیل حاذق بودن بازپرس که خدا رحمت کنه پدر و مادرش رو رای بر منع تعقیب دادن و برائت گرفتم. بعدا اکثر اون افراد دستگیر شدن. الان پس از گذشت یک الی دو سال هنوز در اداره خصوصا اون عواملشون پشت سرم صحبت میکنن و میگن جرمش محرز بوده و یک قاضی رای الکی داده. من رو در بدترین جای ممکن انداختن و به واسطه نیروهاشون اذیت میکنن. اگر الان بخوام ادعای شرف بکنم آیا میشه؟ از کجا و چه شکلی باید شروع کنم؟ یعنی دادسرا باید برم یا دیوان عدالت اداری؟ بعد یک مسئله دیگر که به وجود
آوردن اون پرونده من رو که بالاش زده محرمانه، از حراست اداره نمیدونم چه شکلی بیرون رفته. یک سری مواردی که اصلا اثبات نشد در دادگاه و همون گزارش اولیه رو زدن در سایت های مختلف که حتی یکیشون نام من رو کاملا نوشته و چون در شهر های دیگه هستن، من هم توانش رو ندارم برم در تک تک شهرها از اون ها شکایت کنم. آبرویم رفته. این ها رو چکار کنم؟!

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نیازی نیست به تک تک شهر ها بروید در یک جا شکایت کنید تمامی پرونده ها تجمیع و یک دادگاه صالح به رسیدگی میشود و به همه رسیدگی میکند