مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه فاکتور

سلام، وقت بخیر.
شرکت پخشی دارم که به فردی در حومه تهران جنس میفروختم و بعد از چند وقت تسویه به صورت چک میداد.
در آخرین فروش بنده به ایشان بعد از مدتی چند فاکتور در سال 96 برای او صادر شد که از بابت تحویل آن رسید نیز گرفته شده است. متاسفانه برای پیگیری تسویه، ایشان دیگر پاسخگو نبودند و محل خود کار خود را نیز جمع کرده بودند. که بعد از سه سال آدرس ایشان را پیدا کرده ام که در کرج سکونت دارند.
سوال: آیا بنده میتوانم برای جمع فاکتورهایی که مبلغ 16/5 میلیون میباشد اقدام کنم با چه دادخواستی؟ آیا خسارت بابت ارزش حال حاضر این اجناس میتوانم بگیرم؟ در کدام دادگاه میتوانم پیگیری کنم؟ آیا در تهران نیز میتوانم اقدام کنم؟
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

فاطمه دلک آبادی

سرکار خانم فاطمه دلک آبادی :

باسلام-محل ودادگاه شایسته به اقامه دعوی شما هم محل سکونت خوانده درکرج می تواند باشدوهم محل عقدقراردادتان که تهران بوده ،شمامخیربه انتخابید
درباب ارائه دلایلی چون جمع فاکتورهانیز سندعادی محسوب شده وقابلیت طرح دعوی مطالبه وجه رشورای حل اختلاف رادارد