مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو توقیفی

با سلام. الزام به تنظیم سند خودرو شکایت کردم. پول خودرو 3 سال قبل پرداخت شده ولی خودرو در زمان معامله در توقیف بوده که بنده خبر نداشتم. البته وکالت نامه تام دارم ولی اصل مدارک و برگ سبز و... دادم نمایشگاه که ماشین رو آزاد کنه و بعد مدارک رو برگردونه. که الان یک سال بیشتر که میگه 5 میلیون بده مدارک رو بدم. هزینه سند هم خودت بده. چند روز دیگر دادگاه دارم. چی میشه یا چی کار باید کرد؟ توقیف اموال صاحب برگ سبز که نمایشگاه نیست.
راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

یک وکیل

باسلام؛چنانچه موضوع وکالت فی‌مابین شما و نمایشگاه دار مطرح نیست... در خصوص اخذ اسناد و مدارک بهتر است مراتب استرداد آنرا از طریق اظهارنامه با ظرب الاجل کوتاه قانونی مطالبه نمایید و در صورت استنکاف شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید.«ضمن اعلام آمادگی جهت اخذ توضیحات تلفنی...»