مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو برای مهریه

با عرض سلام. من خانمم مهریه اش رو گذاشته اجرا و کلا مهریش به پول امروز میشه 55 میلیون و چون من یک ماشین تیبا 2 که مادرم برایم خریده بود و ماشین در اصل مال مادرم هست. خلاصه خانمم تونست ظهر 99/05/25 ساعت 12 حکم توقیف بگیره و من هم همون 25/05/99 ساعت 10 صبح پلاک ها به نام مادرم زدم. بعد از 6 روز سند قطعی زدم به نام مادرم. میخوام بدونم میتونه ماشین به عنوان مهریه توقیف بکنه؟ ممنون میشم راهنمایی بکنید.

پاسخ ها :

زینب فلامرزی

زینب فلامرزی :

استان :

اگر تا قبل از ثبت نامه ی توقیفی در اداره راهور موفق به انتقال پلاک شده باشید خودرو قابل توقیف نیست ،البته با جمع شروطی امکان بطلان معامله برای همسرتان وجود دارد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

چون پلاک عوض شده توقیف نمیشه ولی امکان داره اون معامله رو باطل اعلام کنند