مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در کوچه بن بست

سلام و عرض ادب. یک سوال داشتم لطفا در صورت مقدور بودن زود جواب بدین.
خانه ی ما در یک کوچه ی بن بست است. بیشترین عرض کوچه 4 متر می باشد. که کوچه رفته رفته تنگ تر می شود.
چون ما نمیتوانیم خودروی خود را مقابل درب پارک کنیم مجبوریم در قست 4 متری کوچه کنار دیوار و جای بلامانع پارک کنیم. یک سمت 4 متری متعلق به یک ملک کلنگی بود که هم از 4 متری و هم از یک کوچه ی 12 متری درب ورود خروج داشت. تا این که این خونه رو کوبیند و یک ساختمان 7 طبقه بنا کردند. ( در اون کوچه ی 12 متری فقط به ساختمان های 5 طبقه مجوز میدن.) صاحب ملک ادعای ایجاد دو درب پارکینگ تقریبا 3 متری (مجموع عرض دو درب 6 متر) در دیواری که رو به 12 متری هست و همچنین دو درب پارکینگ در دیواری که رو به کوچه ی 4 متری بن بست هست. ( درب پارکینگ در طول 4 متری قرار میگیرد) همچنین یک درب ورود و خروج جدا برای اهالی ساختمان در 4 متری میکنند. لازم به ذکر هستم که ملک کلنگی فقط یک درب 2.5 متری از کوچه ی بن بست داشتند. حالا صاحب این ملک برای بنده در پارک خودرو ایجاد مزاحمت می کنند که نباید کلا هیچ خودرویی داخل کوچه ی 4 متری پارک شود. 6 خانواده داخل کوچه بن بست زندگی می کنند. من خودرو رو جایی در 4 متری پارک میکنم که هیچ مانعی برای دیگران ایجاد نمی شود.حالا سوال من این است که واقعا من نمی توانم در این کوچه یک ماشین پارک کنم؟ ایشون کلا خلاف ساخته هم دو طبقه خلاف ساخته و هم رو به داخل کوچه ی بن بست بالکن ایجاد کرده.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای اثبات ساخت خلاف نیاز به اظهار نظر شهرداری است ومربوط به نظام مهندسی می باشد واما درصورتی که پارک نمودن ماشین شما در کوچه 4 متری موجب مزاحمت برای مجاورین وعابرین می شود پرهیز کنید موفق باشید .