مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خیانت در امانت

سلام. اموال بنده در سال 98 توقیف شده بود. درخواست مستثنیات دین دادم قبول شد و قرار شد اموال را بدهد. ولی خواهان امتناع کرده. پس از شکایت خیانت در امانت و صدور کیفر خواست با گرفتن وکیل به دادگاه کیفری دو مراجعه کردن و گفتن اعلام آمادگی کردیم و دادگاه برائت ایشان را صادر کرده. حال پس از سپری شدن 1 سال از دستور رفع توقیف، آمدن چنین دفاعی را دادن به شعبه اجرا. مراجعه نمودم گفتن تا کنون اعلام آمادگی نکردن. به دادگاه گزارش کذب دادن. آیا بنده میتونم به غیر دفاع از اثبات گزارش کذب، خسارت ناشی از خیانت در امانت را مطالبه کنم؟ آیا میتونم برای این گزارش کذب جرمی از دادگاه را بخوام؟ ممنون.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام سوال شما شفاف وگویا نیست بنظر می رسد اموال شما درقالب تامین خواسته بابت بدهی هایتان توقیف شده است وبه امین وحافظ اموال تودیع شده است وبرای بازپس گیری امین تمکین ننموده است وشما طرح شکایت خیانت در امانت نموده اید در صورتی که صورت مسئله اینچنین باشد شما با طرح شکایت خیانت در امانت مطالبه استرداد اموال را هم به دادگاه تسلیم وکار را تاحصول نتیجه دنبال کنید که در صورت احراز ومحکوم شدن امین متخلف هم مجازات در بر دارد وهم باید مال رد شود البته خوب است قبل از هر اقدامی با اظهار نامه اموالتان را از طرف مطالبه کنید وبهتر است که مصالحه کنید موفق باشید.