مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره از طرف مستاجر

با سلام و احترام.
اگر مستاجر از پرداخت اجاره طفره برود و موکول کند به کسر از مبلغ رهن، آیا می شود بابت ضرر و زیان، مبلغ اضافه ای از او دریافت کرد؟ اگر امکان پذیر است بر چه اساس محاسبه می شود؟

پاسخ ها :

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

سلام
در مدت زمان اجاره تنها میتوانید مبلغ اجور معوقه رو مطالبه کنید و اگر پس از انقضای مدت اجاره ساختمان را تخلیه نکرد میتوانید خسارت روزانه رو مطالبه کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام بستگی به قرارداداجاره منعقده دارد وباید بدقت بررسی شود در هرحال طرفین ملزم به اجرای مفاد قرارداد می باشند ودر صورت تخلف هریک وعدم حصول نتیجه می بایست موضوع از طریق مراجع قضائی حل وفصل شود والبته با توجه به اینکه ودیعه تودیعی بعنوان قرض الحسنه که نزد موجر می باشد در عمل قسمتی از اجاره بها مورد محاسبه قرار می گیرد لذا در صورتی که بتدیج کسر گردد باید مابه التفاوت ان در قالب اجاره پرداخت شود موفق باشید