مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

باسلام من چند سال قبل ماشین از بنگاه خریدم و سند هم به نام یکی دیگه هست. ماشین 3تا چک داشت خودم پرداخت کردم ولی کوتاهی کردم سند به نام خودم انتقال ندادم حالا میخوام سند انتقال بدم از صاحب ماشین هیچ آدرسی ندارم باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام علیه ایشان دادخواست بدهید و مجهول المکان اعلامش کنید و اگر حکم بگیرید از طرف اجرا ی احکام در محضر سند را امضا و به نامتان می زنند

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام با توجه به اسناد و مدارک دادخواست الزام به تنظیم سند علیه ید ماقبل خودتان و کسی که سند برگ سبز قطعی بنامش هست بدهید اگر ایادی ماقبل وجود دارد همه را نام ببرید و ادر س هرکدام را نمیدانید مجهول المکان اعلام کنید دادگاه رسیدگی کرده و از خوانده مجهول از طریق نشر اگاهی درروزنامه دعوت بعمل میاورد