مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام بنده سه ماه پیش خودرو خریدم و در نمایشگاه قولنامه نوشتم منتها وقت نکردم برا بنام زدن حالا نمایشگاه دار تماس گرفته که صاحب سند به جرم مواد مخدر اونم 550 کیلو بازداشت شده و ماشین شما هم پلاکش ثبت شده و هر جا بگیرین ماشین مصادره میشه و دیگه نمیشه بنام زد من ماشین رو 3 ماه قبل بازداشت ازش خریدم میخواستم بدونم همچین حرفی صحت داره حتی بهم گفته تو چون ماشین رو خریدی حتما باهاش مواد هم جا به جا میکردی بیا ماشین رو بده پول تو بگیر
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به نظر میرسد کلاهبرداری به دلیل گرانی ماشین باشد و به احتمال بالا کذب است تحقیق کنید در رابطه با توقیفی بودن ان