مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه طلاق توافقی

سلام همسرم الان 4ماه از خونه من رفته خونه پدرش ،الان نفقه بهش تعلق میگیره؟اگر بخوام توافقی طلاق بگیریم طلایی که همسرم داره چی میشه اونم نصف میشه یا نه؟ عدم تمکین زدم بعد 2/5. واسطه فرستادم که برگرده ولی قبول نکرد

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام با ارسال اظهارنامه درخواست بازگشت همسرتان به منزل بکنید درصورت عدم مراجعه دعوی الزام به تمکین مطرح درصورت عدم توجه به حکم تمکین وی ناشزه محسوب و مستحق دریافت نفقه نیست ، طلاق توافقی هم از اسمش مشخص است که برمبنای توافق دو طرف هست