مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام. چندروز دیگه وقت دادگاه مهریه دارم نامزد هستم محل کارشون میدونم اما شب روزگار کار می‌کنه.. پکیج رادیاتور... خیاطی می‌کنه مدیرعامل مسکن مهر و از حساب شرکت پول برداشت می‌کنه.. اما میاد دادگاه خودشو به گدایی میزنه میگه بیکارم و دوستاشو برای اعسار میاره شهادت میدن.. بنده چندبار باهاش تماس گرفتم سرکار بوده خودشم گفته سرکارم صدای کارکردن هم میاد منم صداشو ضبط کردم و خونشو به اسم مادرش زده...آیا قاضی صدای ضبط شده رو قبول میکنه؟؟ خونه ای که انتقال داده با دادگاه میشه توقیف کرد؟؟؟ممنون از شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دوران نامزدی دوران قبل از ازدواج است شما ازدواج کردید واکنون زن وشوهرید درخصوص اعسار اولا که شما میتوانید یک چهارم حقوقش راتوقیف کنید ثانیا دادگاه دردعوای اعسار از مراجع مختلف درخصوص اموال ووضعیت مالی شوهرتان استعلام میکند شماهم میتوانید از اجرای احکام درخواست استعلام کنید