مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج

باسلام من دختری 28 ساله ام و با مردی که مطلقه است می خواهم ازدواج کنم ولی پدرم به شدت مخالف است لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود برشما
نکاح دختر باکره، اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد، موقوف به اجازه‌ پدر یا جد پدری او است و هر گاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند، اجازه‌ او ساقط شده و در این صورت دختر می‌تواند با معرفی کامل مردی که می‌خواهد با او ازدواج کند و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده، پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام کند».
صورتیکه پدر یا جد پدری در محل حاضر نباشد و استیذان از آنها نیز عادتا غیرممکن بوده و دختر نیز احتیاج به ازدواج داشته باشد، وی می‌تواند اقدام به ازدواج کند. ثبت این ازدواج در دفترخانه منوط به احراز موارد اجازه ازدواج در دادگاه خانواده می‌باشد».

پروانه راد

پروانه راد :

استان :

با سلام ؛ اگر شما دوشیزه هستید و پدر مخالف ازدواج شماست میتونید از دادگاه اذن ازدواج بگیرید ولی این نکته رو هم در نظر داشته باشید که طرف مقابلتون باید دارای صلاحیت باشه