مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام
بنده طی یک توافق تعداد 100 سکه از 300 سکه را در دفتر خانه هنگام طلاق به همسرم پرداخت کردم و ایشان 200 سکه را در قبال طلاق بذل نمودن در حال حاضر ادعای رجوع نموده اند که با توجه به طلاق خلع ایشان از مهریه رجوع میکنند و اما سئوال بنده این است که پرونده مهریه من از سال 90 باز بوده که تا قبل از توافق با احتساب پیش قسط تعداد 100 سکه بدهکار بودم که به دلیل نخواستن زوجه پرونده به بایگانی ارسال شده

آیا بعد از رجوع و به اجرا گذاشتن 200 سکه مابقی، پرونده گذشته مهریه مخدومه شده یا نه من میبایستی دوباره تعداد 100 سکه بدهی را بپردازم و باقی اقساط
یا اینکه ایشان دوباره باید دادخواست 200 سکه مابقی را داده و پرونده مهریه بایگانی شده مخدومه میشود.

و سئوال دوم اینکه ایشان با تعداد 100 سکه ای که از من گرفته و در سال 90 هم تعداد 10 سکه توقیف کرده که میشود 110 سکه طبق قانون زندانی نداشته و
ایشان فقط میبابستی از بنده مالی
معرفی نماید درست است یا خیر
ممنون از شما عزیزان

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام با رجوع به مهریه طلاق رجعی شده و مرد هم به زندگی می تواند رجوع کند که در این صورت موضوع به حال سابق باز می گردد و اگر 110 سکه وصول کرده باشد برای الباقی نمی تواند جلب بگیرد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بهتر است مفاد توافق نامه توسط وکیل رویت وسپس اطهار نظر کرد زیرا اگر ابرا ویا صلح کرده باشد قابل رجوع نیست