مشاوره حقوقی رایگان - وصول مطالبات کارگر از کارفرما

با سلام. این جانب بعد از اخراج توسط کارفرما و ثبت شکایت در اداره کار، مبلغ 189 میلیون تومان از شرکت طلبکار شدم. از اجرای احکام حکم توقیف اموال گرفتم که اموالی نداشتن. حساب هاشون رو توقیف کردم، نتیجه نداد. اموال نزد غیر را خواستم ( مطالباتشان از موسسه ... ) موسسه ... اعلام کرد که 1 میلیارد تومن هم بدهی دارند و مطالبات ندارند. حال چه باید انجام دهم؟ چگونه به حق خودم برسم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر شخص است باید جلب بگیرید اما اگر شرکت هست باید صبر کنید تا اموالی پیدا کنید