مشاوره حقوقی رایگان - وصول مطالبات کارگر از کارفرما

سلام، خسته نباشید. بنده از سال 92 تا فروردین 98 به عنوان حسابدار و بازرگانی در شرکتی مشغول بودم. متاسفانه مالکان شرکت از سال 95 به دلیل مشکلات مالی نتونستن تولید کنن و شرکت و واگذار کردند. در قرارداد توافق به پرداخت دیون شد. این پروسه تقریبا یک سال طول کشید که در این مدت 3 نفر امور اداری مالی و مسئول فنی ادامه همکاری داشتن. ما دو مرحله شکایت داشتیم سال 96 و فروردین 98. این مدت قرارداد داشتیم بازرسی بیمه و نامه های شروع به کار و ترک کار همچنین نامه های مربوط به نمایندگی در ادارات و واریزی در این یک سال، ملکی رو توقیف کردیم و مابه التفاوت به دادگاه واریز کردیم. در مرحله سند مالک جدید از طریق دیوان به رای اداره کار ما که یک مرحله آن 3 سال از حکم میگذرد اعتراض گذاشتن و بازداشت موقت کردن. ادله کارفرما یک نامه از اداره برق هست که کارخانه کاهش مصرف برق داشته و تولید نداشته، تعطیل هست. به علاوه شهادت 3 نفر کارگر که در اون برهه زمانی اصلا در شرکت حضور نداشتن. دیوان رای به نفع کارفرما داده که کارخانه تعطیل بوده و رای اداره کار فسخ هست. میشه راهنمایی کنید که چه کار میشه کرد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اقرارنامه ازمالک قدیم ومدیرعامل وقت مبنی برحضورخوددرخواست کنید،اگرمدارک واریزی حقوق وامثال آن راداریدارائه دهید