مشاوره حقوقی رایگان - تهدید در تلگرام

سلام. دختری 16 ساله هستم. متاسفانه مدتی پیش با یک پسر در تلگرام آشنا شدم که من از سر حماقت شماره خونه و عکس های خودم رو در اختیارش گذاشتم. الان هم تهدید میکنه که شماره خونتون رو روی عکست مینویسم و بعد در هزار تا گروه و کانال تلگرام پخش میکنم. این طوری آبروی خودم و خانواده ام میره. چون میگه زیر شماره تلفن خونتون هم مینویسم جهت تن فروشی. من هیچ اطلاعاتی درباره اش ندارم. هیچ عکسی یا شماره ای. پروفایلش هم بدون عکس است و اسمش فقط یه نقطه هست. آیدی هم نداره. به نظرتون میشه پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

تهدید به انتشار عکس خصوصی در فضای مجازی تهدید به انتشار عکس تهدید در تلگرام پیگیری تهدید شخص در تلگرام تهدید انتشار عکس در تلگرام جرایم تلگرامی تلگرام