مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس

با سلام. با یک پسر آشنایی داشتم. بعد از مدتی رابطمون به هم خورد. تهدید کرد که عکس ها رو در فضای مجازی پخش میکنه و به خانواده نشون میده و آبروریزی میکنه و کلا هر چی بهم از اول گفته دروغ بوده. از طرفی من رو مجبور به ادامه رابطه میکنه. جرمش چی هست؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

افشای عکس فیلم یا هرگونه برداشت خصوصی در فضای اجتماعی جرم سنگینی را متوجه افشا کننده میکند.تهدید به افشا هم جرم مجزا و کیفری میباشد.اما در خصوص رابطه اگر نامشروع باشد خود جرمی مجزاست.بهتر است جهت مشاوره به یکی از بخش های مشاوره و معاضدت نیروی انتظامی مراجعه نمایید بدون اینکه مشکلی متوجه شما باشد حتما راهنمایی خواهید شد

جبار کابلی

جبار کابلی :

باسلام‌.عمل ایشان بزه تهدید و افشا سر و نفوذ در حریم و امنیت خصوصی بوده که طبق قانون قابل مجازات کیفری خواهد بود