مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

سلام من سربازوظیفه بوشهر بوده و با شرایطی ک دارم مادر مریض ک بیماری خاص داره و پدر کارگر ک از پس مخارج بیماری مادرم بر نمی اید و تک پسر خانواده هستم کمک خرج پدر و خانواده با استشهاد محلی و مدارک پزشکی پدر مادر خدمت امیر رقتم در ستاد و گفتن دو سه روز دیگ پیگیری کنم میخواستم ببینم امیدی هست ک موافقت کنن؟؟؟

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

بله چنانچه تشخیص بدهند بیماری پدر شما به حدی است که از کار افتاده تلقی شود ، انشاءالله با معافیت کفالت شما موافقت خواهند کرد .