مشاوره حقوقی رایگان - مشاجره منجر به ضرب و شتم

با سلام

امروز با برادر خانومم در خیابان بودیم که بدون شناخت قبلی برادر خانومم با اقایی درگیری فیزیکی پیدا کرد که منجر به از بین رفتن دو دندان طرف و حس می کنم ضربه یا شکستگی مچ دست طرف شد جنگ تمام شد اما فکر می کنم که طرف شماره ماشین من رو برداشت من کاملا بی گناه بودم و فقط جدا می کردم ایا برای من مشکلی پیش خواهد امد و باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

صرف اعلام شماره پلاک شما کافی نیست وباید شاهد تعرفه کند که چه کسی اورا مورد ضرب وجرح قرار داده

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ، با شماره ماشین واز طریق شما میتوانند ضارب را شناسایی کنند ، اگر افراد حاضر در صحنه را میشناسید میتوانید از طریق انها بعنوان شاهد خود را ازاتهامات احتمالی تبرئه کنید ، مجنی علیه اگر انسان معتقدی باشد حقیقت را میگوید وحتی اگر برای اثبات ادعایش دلیل نداشته باشد میتواند با خوردن سوگند ضارب را به دادسرا و دادگاه معرفی کرده و دیه جراحات را دریافت کند ، بهتر است شما پس از انکه تحت تعقیب قرار گرفتید وبه شما اتهامی تفهیم شد از وکیل مشورت بگیرید