مشاوره حقوقی رایگان - پول کلان

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم من یک کارگرم و گردش حساب بانکیم فقط مربوط به دریافت حقوق کارگریم است ... ولی اگر یک پول کلان بالای یک میلیارد به حسابم واریز بشه تکلیفش چی میشه؟؟؟ یعنی بلوکه میشه؟؟ تا چه حدود ریخته بشه بلوکه نمیشه؟؟؟ بعد میتونم پولم رو تو یک حساب بانکی خصوصی بریزم بازم بلوکه میشه؟؟ ممنون میشم اگه کمکم کنین ...

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

با حساب شما کلاهبرداری اینترانتی صورت گرفته اصلا پول را جابجا نکنید که شما هم شریک جرم خوانده میشوید و شاکی پیدا میکنید که همدست کلاهبرداران بوده اید .