مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام یکی از دوستانم 6سال از همسرش قهر بوده و شوهرش طلاقش نمیداده و پیگیر نبوده. و با یه پسری اشنا میشه و صیغه میخونن و باردار میشه و بعد طلاق میگیره و بچه رو نگه میداره و با اون اقا پسر عقد دائم میکنن از 3ماه و 10روز خانم 2ماه گذشته و بچه 7روز دیگه بدنیا میاد یعنی قبل از ثبت طلاق باردار بوده اما ازمایش های بارداری قبل طلاق بچه تشکیل نشده بوده. برای شناسنامه فرزند به مشکل برمیخورن؟ چیکار باید بکنن میتونن به نام پدربزرگ فرزند شناسنامه بگیرند؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام دوست شما نیاز به مشاوره حضوری دارد با پیامک نمیشود پاسخ داد