مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب که ازش شاکی هستم

سلام وقت بخیر من یک چک از اقای برای 204 داشتم و پول نشده و چک رو اجرا گذاشتم از تاریخ 26 درخواست توقیف حساب دادم از اجرای احکام و هنوز جوابی نیامده از دادستانی کل کشور

پاسخ ها :

مریم خرّمی یکتا

مریم خرّمی یکتا :

استان :

سلام، بعداز درخواست توقیف حساب به شما نامه ای میدن تابامراجعه به بانک بتونین حساب رو توقیف کنین،پیشنهاد من به شما اینکه به شعبه مراجعه کنین و از اجرای احکام نامه مربوطه روگرفته و جهت تسریع در کار خودتون شخصا به بانکها مراجعه کنین تا اگر حسابی هست توقیف توسط بانک انجام بشه