مشاوره حقوقی رایگان - دست نوشته سوری در توقیف اموال

با سلام
اگه بعد از توقیف اموال، صاحب اموال دست نوشته سوری مبنی بر فروش اموال ارائه نماید، دادگاه با این موضوع چطور برخورد می کند.
با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید چون در صورت اعتراض ذی نفع به کارشناس خط و امضاء ارجاع می شود و در صورتی که دادگاه این امر را ثابت کند که معامله شما صوری بوده است علاوه بر محکومیت جزایی اموال فروخته شده نیز به نفع ذی نفع توقیف می گردد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.صوری وتنظیم آن بعد از توقسف را با استکتاب(نظر کارشناس)ثابت کند.یاالله