مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام سال 83 پدرم فوت کرده برادرم سند زمین که دوتا اثر انگشت با فاصله چند خط بوده متن اضافه نموده و به خودش واگذار نموده پدرم طی وصیتنامه ای که بعد از تاریخ سند می باشد این زمین را بین زن و فرزندانش تقسیم نموده آیا امکان برگشت زمین وجود دارد ؟

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام نوع واگذاری مهمه و نحوه ی دریافت ثمن برادرتان باید اثبات کند ضمنا تقاضای ارجاع به کارشناس خط و امضاء را از حیث سفید امضاء بنمایید و اینکه نویسنده سند بالایی و سند پایینی اگر دو نفر باشن به نفع شماست در صورتیکه همزمانی تاریخی داشته باشه سوالاتی مطرح هست که با دیدن سند و پرس و جو از شما قادر به پاسخگویی دقیقتر خواهم بود