مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات پشت بام در ساختمان

با سلام.
بنده ساکن یک ساختمان 3 طبقه 9 واحدی هستم که 3 واحد 107 متری در قسمت شمالی ساختمان و 6 واحد 60 متری و 70 متری در قسمت جنوبی ساختمان هست. مشکلی که برای ما پیش آمده این است که قسمت های از ایزوگام پشت بام بر اثر بارش باران که در قسمت شمالی ساختمان که ما ساکن هستیم خراب شده و به سقف طبقه سوم نم داده. حالا برای لکه گیری قسمت های آسیب دیده واحد های جنوبی از دادن هزینه امتناع میکنن. میگن چون قسمت شمالی ساختمان هست، هزینه را باید سه واحد پرداخت کنند. میخواستم بدونم مگر پشت بام جزء مشاعات ساختمان نیست؟ هزینه به چه صورت باید پرداخت شود؟ با تشکر.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جزء مشاعات محسوب میشود و لازم است به تناسب سهم مالکیت قسمتهای اختصاصی ، و یا بر اساس مصوبه مدبریت، هزینه پرداخت شود