مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام ما یک مبایعه نامه برای خرید آپارتمان در املاک به صورت دستی و بدون کد رهگیری نوشتیم و ملک سه دانگ سه دانگ به نام من و همسرم قراره خریداری بشه و اسم همسرم هم در مبایعه نامه قید شده ولی پایین قرارداد رو همسرم هنوز امضا نزده یک نفر شاهد مرد هم امضا زده اگر بخواهیم فسخ کنیم باید خسارت بدهیم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بیع عقد لازم است و باید برای فسخ اختیار داشته باشید و شرایطش وجود داشته باشد و خسارت نیز بستگی به شرایط و مفاد قرارداد دارد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام عقد بیع لازم هست ، تاشرایط فسخ نداشته باشید نمیتوانید