مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام
این جانب به مدت 10 سال در یک شرکت کار کرده ام البته قرارداد به صورت سالانه بوده است تا امسال که به علت بحث با یکی از همکاران متاسفانه ایشون با توجه به روابط فی مابین . عنوان شغلی این جانب تغییر داده و کل حقوق بنده رو به خاطر بدهی وام کسر کرده و هیچ گونه دریافتی ندارم قرارداد بنده تا 29/12می باشد و من بابت این رفتار به اداره کار شکایت کردم .
در این حین رئییس بخش با این جانب وارد مذاکره شده که شما یک نامه بنویسید و در خواست استعفا و قرارداد را تا30/ 08 کاهش دهید من نوشتم و امضا کردم البته در مقابل شرایط خاص به وقوع نپیوسته
حالا سوالم این است که با توجه به ننوشتن قرارداد تا 30/08 و صرفا با اشاره به نامه در جلسه استغفای من قابل قبول است یا خیر
سپاسگذارم