مشاوره حقوقی رایگان - سند آپارتمان

با سلام
بنده چند سال پیش یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم. و در قرارداد زمان تحویل یک سال بعد و زمان تنظیم سند 6 ماه بعد از تحویل یعنی تیر ماه 94 بود.. سازنده حدود دو سال تاخیر در ساخت دارد و الان که بنده واحد را تحویل گرفتم در اخذ پایان کار و باالطبع تنظیم سند مشکل دارد. سوال اینکه چون در زمان تنظیم قرارداد یک فقره چک جهت تضمین در تنظیم سند از سازنده گرفتم آیا میتوانم چک را به اجرا بگذارم؟ در صورت اجرا چک و دریافت مبلغ آیا مالکیت به سازنده انتقال میابد؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام
متن قید شده در قرارداد مشخص میکند که شرایط چک تضمین برای چه حالتی بوده
برای راهنمایی بیشتر قرارداد ارسال شود

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. مفاد قرارداد باید مطالعه شود،در صورت تمایل تصویری از آن را ارسال کنید.
tonekaboni.69@gmail.com