مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام، بنده و یکی از دوستان توسط گشت پلیس به صورت خیلی بی ‌ادبانه و توهین آمیز مورد بازرسی قرار گرفتیم از آنجا که بنده و دوستم مصرف کننده میباشیم مقدار 4سانت شیشه از ما گرفتن و به پاسگاه بردن و بعد از یه بازجویی به همراه چک و لگد و دستور قاضی کشیک خودمان را آزاد کردن ولی خودرو در پاسگاه نگه داشتن و گفتن صبح بریم پاسگاه تا پروندمون رو به دادگاه بفرستن به نظرتون ما چکار باید بکنیم؟ و چکار میشه کرد؟ لازم به ذکر است که در حال مصرف در خودرو نبودیم بعد از شک گشت و اقدام به بازرسی مواد رو پیدا کردن

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مطابق ماده 8 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر:

«هر کس هروئین، مرفین، کوکائین و دیگر مشتقات شیمیایی مرفین و کوکائین، ال.اس.دی، مت آمفتامین (شیشه) و یا دیگر مواد مخدر را وارد کشور کند و یا مبادرت به ساخت، تولید، توزیع، صدور، ارسال، خرید یا فروش نماید و یا در معرض فروش قرار دهد و یا نگهداری، مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و با توجه به میزان مواد به شرح زیر مجازات خواهدشد.

1ـ تا پنج سانتی گرم ،از پانصدهزار ریال تایک میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا پنجاه ضربه شلاق.