مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه

باسلام 2برادرم 8سال پیش با قولنامه دستی زمینی از پدرم ( که اکنون فوت نموده ) خریدند به مبلغ 4میلیون تومان؛ یکی از برادرانم 2میلیون سهم خود را پرداخت کرده اما برادر دیگرم پولی نداده ، کسی که قولنامه را نوشته الان قولنامه را بدون دریافت مابقی پول به برادرانم داده و برادرانم اکنون خود را صاحب زمین میدانند چگونه و با چه عنوانی از برادرانم و همچنین نویسنده قولنامه شکایت کنم

پاسخ ها :

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

با سلام تقسیم ترکه کنید درصورت ارائه ی قول نامه تقاضای ابطال قول نامه بدین