مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک

سلام. حدود 3 ماه است که مستاجرم فوت کرده و مدت اجاره هم به پایان رسیده ولی همسر متوفی آپارتمان را تخلیه نمی‌کند. برای گرفتن حکم تخلیه نیاز به گواهی انحصار وراثت دارم که طبق اظهارات یکی دیگر از ورثه چون متوفی دارایی نداشته، اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت نکرده اند. از ارائه مدارک به من برای اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت نیز امتناع می‌کنند. چگونه باید حکم عدم تخلیه بگیرم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به شورا مراجعه کنید و خطاب به متوفی درخواست بدید تا زمانی که گواهی حصر وراثت اخذ نشه فرض بر زنده بودن اون بنده خدست