مشاوره حقوقی رایگان - نظافت ساختمان

سلام و خسته نباشيد
در يك ساختمان ٨ واحدي ساكن هستم. از خرداد می توانستم نقل مكان كنم كه به دليل بازسازی آپارتمانم تا اول مرداد به تعويق افتاد. شارژ خرداد، تير و مرداد را نيز پرداخت كرده ام. به دليل بازسازی، پله های ساختمان كمی كثيف شده و نياز به نظافت دارد. مدير ساختمان از اين كار سر باز ميزند و مدعی است كه چون شما ساختمان را كثيف كرده ايد بايد با هزينه شخصی خودتان ساختمان را تميز كنيد.
آيا ادعای ايشان درست است؟
ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

هر کس مسوولیت اعمالی را که انجام داده به عهده دارد اگر کثیفی پله ها صرفا ناشی از بازسازی شماست پس تمیز کردن بر عهده شماست.