مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک

با سلام سال 91 یک خودروی سمند رو فروختیم و به خریدار وکالت تعویض پلاک دادیم. تا چند مدت پیش که متوجه شدیم فک پلاک نشده و از مدارک ماشین فقط کپی برابر اصل وکالت نامه رو داریم. به شخص خریدار هم اطلاع دادیم اظهار بی اطلاعی کرد. حالا برای توقیف خودرو باید از کجا شروع کنیم؟

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر شما وکالت تعویض پلاک انجام دادید پس بی اطلاعی خریدار معنایی نداره!یعنی چه ؟؟

پرسشگر :

اون شخصی که از ما وکالت داره نمایشگاهیه. مربوط به سال 91 هست. الان احتمالا ماشین چند دست چرخیده

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای آن کسی که ازوی خریدی اظهارنامه ارسال نمایید