مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ جهت حضور در شورای حل اختلاف بعد از صدور رای حکم دادگاه کیفری

با سلام
بنده حکم 6ماه حبس تعزیری از دادگاه کیفری 2 بر علیه متهم گرفتم به جرم نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی
حالا تو مهلت اعتراض که اعتراض زدن، ابلاغیه زدن برای حضور در شورای حل اختلاف!
سوالم اینه که من اگه میخواستم رضایت بدم حکم دادگاه نمیگرفتم، متهم هم خیلی ازخودراضی اصلا سعی در گرفتن رضایت نکرد کلا همش دروغ پشت دروغ ارائه میداد!
حالا الان تو شورا قراره چیکار کنن؟ حکمو عوض کنن؟ یا فقط صورت جلسه کنن رضایت یا عدم رضایت منو؟
و اینکه اگر شرکت نکنم چه حکمی صادر میکنن؟
ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر اولا این جریان قابل قبول نیست زیرا موضوع در دادگاه طرح شده و نمی توان آن را دوباره به شورا برگرداند احتمالا شکایت دیگریست که برای سازش به شورا ارسال شده است می توانید سازش نکنید