مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

با سلام بنده سال 91خودرو پرایدی رو از یکی اشنایان خریداری کرده ام و پول ان را تمام پرداخت کرده ام، بنده به دلیل اشنا بودن قولنامه ای بین خودمون ننوشتیم و بنده خودرو را دو سال پیش فروختم بعد از گذشت 6سال فروشنده که اشنای من هست سند رو بنام نمیزنه و درخواست پول کرده، من تمام مدارک ماشین رو ازش گرفتم فقط بنام ایشون هست و سند بنام نمیزند، چه طوری میتونم ثابت کنم که خودرو را خریده ام، تا سند بنام بزنه. با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بامعرفی شهود وفیش های پرداختی وطرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام باستناد اماره تصرف پرداخت وجه ماشین به فروشنده ، و همچنین بیمه نامه ای که حتما بنام شما هست و شهودی که شاهد انجام این معامله بوده اند اخرین مالک ماشین علیه شما و شخص ما قبل شما دعوی الزام به تنظیم سند رسمی انتقال خودرو بدهید