مشاوره حقوقی رایگان - زمان رسیدگی به اعتراض به رای یا تجدیدنظر

باسلام اینجانب درتاریخ97-2-13شکایت ممانعت از حق کردم که دادگاه رای را بعد از 3ماه حکم را برای اینجانب صادر کرد و مهلت20روزه برای تجدیدنظر داد درست روز 20 خوانده اعتراض کرد و پرونده به دادگاه استان ارجاع شد لطفا بفرمایید تا صادر شدن رای قطعی چقدر زمان میبرد و ایا امکان تغییر رای وجود دارد. باتشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
پروسه اعتراض زمان بر هست حداقل ممکن است سه ماه طول بکشد اما اینکه رای تعییر کند بستگی به دفاعیات طرف مقابل و ادله ابرازی دارد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،زمان رادادگاه تعیین میکند،اگرپرونده حقوقی است تبادل لایحه داردازفرصت استفاده کنید.