مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و وقت بخیر .
بعداز جدایی تقاضای مهریه نمودم. با توجه به این که همسرم کارمند رسمی و پر نفوذ دولت است، مدام برای من احضاریه از دادگستری می آید و تقاضای تعدیل دارد. به طوری که در طی سه سال شش بار برایم پرونده تشکیل داده. اول سه ماه یک سکه، بعد سه ماه و نیم، پنج ماه، هفت ماه و در نهایت طبق حکم قطعی دو ماه گذشته قرار است هر 12 ماه یک سکه پرداخت نماید. الان دفعه ششم هست و مجددا تقاضای هر36 ماه یک سکه را دارد. با توجه به این که هنوز سررسید این حکم هنوز نرسیده. ایشان تمام مال و اموال خود را به اسم برادر بزرگ و همسر دومش نموده و هیچ چیزی به نام خود ندارد. بهترین ماشین و دو خانه در بهترین منطقه. در دفعات گذشته به طور مکرر از رئیس و امور مالی سازمان خود نامه ای برای اثبات وضع معیشتی بد و گرفتن وام های مختلف و بدهکاری به بانک و ... آورد که در آن نوشته بود فقط 120هزار تومان برایشان پس انداز باقی می ماند. (البته این دفعه سوم است که همچین نامه ای را رئیسش صادر می کند). آخرین نامه صادره سازمان مبنی بر این ادعا (120هزار تومن) در همین تابستان نود و نه نوشته شده و قاضی حکم یک سال یک سکه را صادر نمودند.
با توجه به این که همش قصد اذیت بنده را دارد و این که بنده هیچ شغل ثابتی ندارم. آیا میتوانم حقوق را توقیف نماییم؟ از چند نفر پرسیدم اظهار نمودند که یک چهارم حقوق مانده (یعنی 120 هزار تومان) فقط به بنده می رسد.
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید حقوق را توقیف کنم یا .... چی کار کنم؟ آیا می توان مابه التفاوت را نیز دریافت نمود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بحث مفصلی است و قابل برسی و راه کارهای متفاوت و متعدد